ру́сский́к keresés
Irodánk 2021.06.28-tól újra nyitva tart.
Telefonálás külföldön Telefonálás külföldön
Online utasbiztosítás kötés Online utasbiztosítás kötés
Rusturizm

Jegyek

A Rusturizm Utazási Iroda nagyon sok féle helyfoglalási rendszerrel együttműködve szolgálja ki utasok ezreit, ennek köszönhetően a repülőjegyek és egyéb jegyek ár-érték tekintetében szolgáltatásaink az irodák és az internetes foglalási portálok között kimagaslóan kedvezően biztosítja! Kattintson arra a jegytípusra amelyre Önnek szüksége van, kattintson rá, majd töltse ki az ott szereplő kérdéseket és Irodánktól még aznap választ kap!

Figyelmébe ajánljuk, hogy utazásaik megkezdése előtt 72 órával érdemes a foglalásaikat az adott légitársaságnál telefonon vagy emailben megerősíteni, különösen amerikai utazások esetén.

Általános információk Repülőjegy foglalása esetén

1. Utas adatok megadása

Az adatok megadása az utasok felelőssége. Helytelen adatok megadásából származó károkért a RUSTURIZM Kft. nem vállal felelősséget.
Az utasok adatait az érvényes és az utazáshoz használt dokumentumban (útlevél, vagy személyi igazolvány) szereplő módon kell megadni. A légitársaságok megtagadják a fuvarozást, amennyiben az azonosításra használt dokumentumban és a repülőjegyben eltérő adatok szerepelnek.

2. Utazási dokumentumok

Az utazáshoz szükséges dokumentumok biztosítása az utasok felelőssége. A RUSTURIZM Kft. nem vállal felelősséget azért, mert az utazás a szükséges dokumentumok, vagy vízum hiányában meghiúsul és nem is ellenőrzi azokat.
A nemzetközi előírások általában a visszaérkezés dátumát követő további 6 hónapos érvényességet írnak elő az okmányok (útlevél, személyi igazolvány) esetében.

3. A foglalások és repülőjegyek módosítása és visszatérítése

A foglalások, illetve a már kiállított repülőjegyek kizárólag a légitársaságok előírásainak megfelelően módosíthatók, vagy válthatók vissza. A foglalásokban az útvonal és az utasok neve nem módosítható.
A repülőjegyek módosítása, visszatérítése külön szolgáltatásnak minősül, melyért a légitársasági díjakon felül a RUSTURIZM Kft. 5.000 Ft/jegy módosítási/lemondási díjat számít fel.
Amennyiben az utas oda-vissza jeggyel rendelkezik, és a jegy valamely szakaszát nem használja fel ("no-show"), úgy a légitársaság automatikusan törli a jegyhez tartozó foglalást, és a további szakaszoknál megtagadja az utas szállítását!

4. Fizetési lehetőségek

4.1. Fizetés banki átutalással vagy banki befizetéssel

Amennyiben ezt a fizetési módot választja, az alábbi bankszámlaszámra várjuk az összeget:
OTP: 11707000-20003029 - (RUSTURIZM KFT.)

4.2. Készpénzes fizetés irodánkban

Repülőjegyét személyesen készpénzzel tudja kifizetni irodáinkban:
RUSTURIZM KFT.
1066 Budapest,Teréz krt. 50. .
Nyitva tartás: Hétfő - csütörtök: 08.30 - 16.30h, péntek: 08.30 - 16.00h

Kérjük, hogy repülőjegyét a visszaigazolásban feltűntetett jegykiállítási határidő letelte előtt szíveskedjen kifizetni irodánkban! Ellenkező esetben a légitársaság automatikusan törölni fogja az adott foglalást.