ру́сский́к keresés
Irodánk 2021.06.28-tól újra nyitva tart.
Telefonálás külföldön Telefonálás külföldön
Online utasbiztosítás kötés Online utasbiztosítás kötés

CitySIM - Kedvező telefonálás külföldön is

Amennyiben szeretné elkerülné a méreg drága telefonálásokat és sms küldéseket a nemzetközi tarifák miatt külföldön, keresse a CitySIM kártyákat! A kártya számos helyen kapható többnyire irodánkban (1067 Budapest Teréz Krt. 23.) is. A CitSIM egy olyan nemzetközi SIM kártya, amely közel 200 országban biztosítja a legkedvezőbb roaming díjakat nem csak telefonálásra hanem üzenetküldésre és internetezésre egyaránt!

A külföldi utazások során előforduló roaming díjak mindig nagyon magas költségűek, teljesen mindegy az, hogy előre fizetett vagy menet közben. Az egyik megoldás ezeknek a magas díjaknak az elkerülésére az, hogy vásárolunk egy helyi telefont vagy telefonkártyát, ám ez nem minden esetben lehetséges. Ám létezik, egy sokkal kedvezőbb, kényelmesebb és olcsóbb megoldás, amely nem más mint a CitySIM!

Na de mi is az a CitySIM?

 • A CitySIM nem más, mint egy egyszerűen használható feltöltő kártyás SIM kártya
 • A CitySIM a világon közel 200 országban biztosítja Önnek a legkedvezőbb roaming díjakat!

A CitySIM előnyei

 • közel 200 országban a  legkedvezőbb díjakat biztosítja!
 • Több mint 135 országban ingyenes a bejövő hívás! (Beleértve az Európai Unió összes országát, USA-t, Kanadát és Oroszországot is.)
 • Nem csak hívásindításra és hívásfogadásra alkalmas, hanem SMS-ek küldésére + fogadására valamint  internetezésre is!
 • A telefonszámláin így akár 85%-ot is spórolhat!
 • Kitűnő hangminőség, hangposta szolgáltatás, ügyfélszolgálat, és egyéb szolgáltatások!
 • A CitySIM sosem évül el!
 • Nincs fenntartási költsége a kártyának ezáltal nincs kötelező feltöltése sem pedig havidíja!

Mit kell tegyen ahhoz, hogy Önnek is legyen CitySIM kártyája?

Nem kell semmi mást tennie, csak megkeresnie minket vagy egy CitySIM értékesítő irodát​, egyszer megvásárolni a CitySIM kártyáját és onnantól kezdve azt, bárhol és bármikor használhatja, mindezzel költségeket spórolva Önmagának. 

A kártya sosem jár le és nem rendelkezik havidíjjal sem, ráadásul fenntartási költsége sincs.  A CitySIM használata nagyon kényelmes és egyszerű, így az sem jelent problémát, amennyiben nem jártas a technikában annyira. A mai világban számos olyan applikáció és funkció található meg telefonjainkon, amik nélkül nem bírunk élni. Addig amíg valaki az utazási képeit osztja meg szívesen a Facebookon vagy az Instagramon, addig mások a céges vagy magán levelezésüket szeretik figyelemmel kísérni folyamatosan de az is lehet, hogy mind ezek mellett Skype-on, Whatsapp-on vagy Viberen szeretnénk tartani a kapcsolatot családtagjainkkal vagy barátainkkal.

Ezek itthon már természetesek lehetnek napjainkban, amennyiben a mobiltelefon előfizetésünk tartalmaz internet szolgáltatást, de külföldön ugyanazért viszont horribilis árat mérnek az adatforgalomra a szolgáltatók. A CitySIM kártyájának köszönhetően a kedvező adatforgalmi díjak mellett ezekről a megszokott funkciókról sem kellene lemondania. Ugyanúgy használhatja nyaralása alatt, és a számlája miatt sem kell aggódnia!

A CitySIM kártyáját megvásárolhatja az alábbi helyeken :

 • A Rusturizm Utazási irodájában - személyesen
 • Online a CitySIM Webshopban