ру́сский́к keresés
Irodánk 2021.06.28-tól újra nyitva tart.
Telefonálás külföldön Telefonálás külföldön
Online utasbiztosítás kötés Online utasbiztosítás kötés
Rusturizm

Karácsonyi Vásárok Moszkvában

A legeredetibb Karácsonyi ajándékok és a különböző kiegészítések ehhez a csodálatos ünnephez megtalálhatóak a számos Moszkvai vásáron ebben az évben. Ezért szeretnénk néhányat megmutatni Önöknek, hogy mindenki megtalálhassa magának megfelelőjét.


Karácsony a ГУМ (GUM) áruházban

Vásár kezdete: 2016. november 30.
Vásár vége: 2017. február 28.

Ez a leghíresebb moszkvai esemény, amely évente kerül megrendezésre a Vörös téren. Az ünnepség a múlt évszázad 60-s évei jegyében zajlik. Vidám zene, jó hangulat és egy egész halom karácsonyi témájú ajándék, amit jelképes összegért tudja megvásárolni - ez rövid bemutató arról, ami várni fog Önre ha kilátogat ide. Mellesleg, a mesés üzletekben az emberek még a hagyományos ételeket is kóstolhatnak, amit az orosz konyha klasszikus receptjei alapján készítenek majd.


Kézműves vásár

Vásár kezdete: 2016. december 15.
Vásár vége:  2017. január 8.


Ez a kiállítás ismét a megszokott helyén kerül megrendezésre. A rendezvény szervezői ezen a kiváló eseményen több mint 300 jól ismert termék márkát mutatnak be. Itt mindenki könnyen megtalálja mind a manapság népszerű hand made termékeket, mind az összes ehhez szükséges anyagot.Út a mesébe

Vásár kezdete: 2016. december 11.
Vásár vége:  2017. december 13.

Az említett esemény egy igazi mesebeli Karácsonyi utazás. Egy ilyen fényes ünnepségen a vásár minden résztvevője csodálatos ünnepi hangulatba kerül.  A szervezők mindent elkövetnek, hogy a látogatók egy igazi orosz mesében érezzék magukat és átérezzék az ünnep varázsát. A vásár a főváros számos parkjában, terén és sugárutakon kerül megrendezésre. Főként az újévi vásár ezeken a helyeken lesz a Stoleshnikov, Arbat, Bolsoj Ordynka és Belorechensk.Újévi mese

Vásár kezdete: 2016. november 17.
Vásár vége:  2017. január 10.


Az esemény vendégei egy igazi 2017-s Újévi mesébe kerülnek, ahol különböző ünnepi ajándéktárgyakat, az ünnep attribútumait vásárolhatnak meg és találkozhatnak az igazi Mikulással. Továbbá, mindenki részt vehet karácsonyi ajándékok gyártás mesterkurzuson vagy hagyományos néptánc tanulásban. Ez az ünnepég Sokolniki Parkban kerül megrendezésre. 


Orosz népi motívumok

Vásár kezdete: 2016. december 19.


A híres Ermitázs kertben megrendezésre kerül ez a vásár az "Évszakok" cím alatt, melynek a kurátorai az orosz vállalkozók. A rendezvény minden vendége a nemzeti orosz kendőben, csizmában, kesztyűben vagy más hagyományos ruhában vehet részt. Összességében a vásáron több mint 40 sátor vesz részt, ahol a vendégek különböző karácsonyi ajándék tárgyakat, ruházatot, ajándékokat, design elemek, valamint a házi készítésű játékok is vásárolhatnak. Továbbá, mindenki részt vehet egy sorsoláson vagy adományozhat a jótékonysági szervezeteknek. Minden vendéget alkoholmentes üdítővel kínálnak majd, valamint szórakoztatják "Antique cirkusz" előadásaival. A vásárra azonban fizetős belépővel lehet bekerülni, melynek az ára 400 rubel, ez körülbelül 1800 Ft.


Újévi Kelet

Vásár kezdete: 2016. december 5.

A Kelet igaz szerelmesei ellátogathatnak az eredeti újévi esemény, ami teljesen a keleti országok motívumait tükrözi. Minden látogató különféle ajándékot vásárolhat az ünnepre, ami egy speciális üzletben teheti meg. Itt minden érdeklődő megtanulhatja a kerámiafestést vagy a török kávé főzésének helyes módszerét.


Természetesen a Moszkvai Karácsonyi vásárok listája korántsem teljes, de reméljük, hogy kedvük támadt egy kis Moszkvai kiruccanásra.

Tekintsék meg az ajánlatainkat itt.

« Vissza